Пошук артикулу
 
Каталог
Каталог запасних
частин
Завантажити (PDF)
 
 

Вибираємо якісні сайлентблоки

Найважливіший параметр вибору сайлентблока, втім, як і будь-якої автозапчастини - відповідність деталі марці автомобіля і вузлу установки. Відштовхуючись від цього параметра, може здатися, що найпростіше - зняти стару деталь і купити таку саму, аж до фірми-виробника.

 

На жаль, такий підхід дуже часто НЕ ПРАЦЮЄ!

 

Вся справа в тому, що базова комплектуюча і ремонтна запчастина, випущені під однією і тією ж маркою, можуть володіти абсолютно різними якісними характеристиками.

 

Джерел такої невідповідності кілька:

  • Розподіл потужностей і розташування виробничих комплексів низькою екологічністю за межами «Єврозони» часто стають причиною різного якісного рівня однієї і тієї ж продукції. Деталі, виготовлені на європейських підприємствах, але не в Європі, часто проходять не такий жорсткий контроль якості. Власне, тому на ринку аналоговий продукт цінується куди вище однойменного товару, виготовленого за офф-тейк проектом або франшизою.
  • У пошуках фірмової деталі ви також можете наштовхнутися на підроблені комплектуючі - запчастини низької якості з усіма зовнішніми ознаками продукції відомих брендів. На жаль, до сих пір багато підприємців вибирають для себе цей спрощений шлях розвитку, а за низьку якість деталей розплачується споживач. Останнім часом простежується стійка тенденція зміщення пріоритетів кінцевого споживача з цінових характеристик - на якісні переваги. І тим не менше, масовий випуск підробленої продукції, в тому числі і автозапчастин, залишається фактом. Зокрема, це стосується і ки....ой продукції.

Як бачите, пошук на вітчизняному ринку оригінальних автозапчастин, зокрема - сайлентблоків, справа не проста. Крім того, сам факт покупки аналогової деталі ще не гарантує її тривалу справну роботу.

 

Пам'ятайте, що технічні вимоги до деталей ходової у вітчизняних виробників на порядок вищі за європейські. І мова не тільки про стандарти якості. Не варто забувати, що європейські дороги з їх гладким асфальтом і стабільними умовами зовнішнього середовища, на відміну від наших вибоїн, асфальтових латок і снігової каші. Відповідно, проектні параметри міцності, випущених в Європі деталей ходової частини, не розраховані на наше бездоріжжя. Не кажучи вже про те, що середньостатистичний європеєць набагато акуратніше відноситься до автомобіля: не використовує пасажирське авто для перевезення вантажів і не їздить по бездоріжжю. Крім того, жителі Європи досить часто змінюють автомобілі, не чекаючи часткового зносу їх систем.

 

Ось і виходить, що для українських доріг, якісний сайлентблок - це, перш за все, деталь, виготовлена з урахуванням місцевої специфіки, з більш жорсткими, ніж для європейських комплектуючих, вимогами до зносостійкості і міцності.

 

Сайлентблоки BCGUMA повністю відповідають зазначеним умовам. Наші деталі адаптовані до складних умов українських доріг.

 

Сайлентблоки BCGUMA демонструють високі показники зносостійкості і міцності навіть при інтенсивній експлуатації в умовах бездоріжжя, агресивного сольового середовища і сезонних перепадів температур.

 
 
Створення, просування та реклама сайту: Digital agency Inpreza
Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:

Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.